Cursos d'anglès

150 alumnes de batxillerat participen en els cursos d'anglès i reforç de l'Ajuntament


Nois i noies dels instituts Les Termes, Ribot i Serra, l'IES Jonqueres, l'Agustí Serra i el Miquel Crusafont i participen en la segona edició d'aquests cursos de reforç o intensius d'anglès d'aquest estiu.

Radio Sabadell

Manel Sánchez, professor de l'Institut Ribot i Serra i de l'Acadèmia d'idiomes Quality Languages, explica quins és l'objectiu:

"Era molt important el fet de portar un professor que fos natiu, els 4 professors que estan treballant són natius [...] i l'altre factor és que no hi ha llibre. Per diferenciar-nos de les classes curriculars del curs i es llencin a parlar no hi ha llibre."

Es tracta del segon curs que l'Ajuntament promou aquesta iniciativa que pretén dotar d'oportunitats tots els alumnes dels centres de Sabadell ara que les universitats exigeixen el nivell B2 d'una llengua estrangera per obtenir el graduat.

La Maria Patiño, una alumna de l'Institut Ribot i Serra que fa el curs comenta: "Sobretot t'ajuda a l'oïda perquè estàs amb una persona que és nativa i no parles el català o el castellà i millores molt".

La notícia ha tingut ressò a Ràdio Sabadell. Si voleu escoltar l'entrevista al Manel Sánchez i la Maria Patiño podeu clicar l'enllaç. de Ràdio Sabadell.

Institut Ribot i Serra
C/ Conxa Espina, 33
08204 Sabadell
Telf: 93 712 13 22 - Fax: 93 711 34 57
iesribotiserra@xtec.cat